Services

Wat bieden wij aan?

Ontwerpen van robot cel

Samen met de klant wordt uitgebreid overlegt wat de wensen zijn in zowel bestaande als nieuwe installaties. Wij kunnen een 3D ontwerp maken van een lay-out zodat goed te zien is hoe de installatie er uit gaat zien en of deze past in eventueel de bestaande situatie. Wij werken in verschillende soorten industrie met zowel nieuwe als gebruikte Fanuc robots. 

Ontwerpen van robot grijpers

Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van robot grijpers, voor ons is dit een belangrijk onderdeel van de robot cel. Vaak wordt het onderschat hoe belangrijk dit onderdeel is. Na een uitgebreide analyse wordt een 3D ontwerp gemaakt en in een 3D simulatie getest met de robot of het voldoet aan de wensen van de klant. Daarna worden de onderdelen besteld en wordt de grijper door onszelf geassembleerd en getest. 

Randapparatuur

Ook diverse soorten randapparatuur kan door ons worden ontworpen. 
Denk hierbij aan liftenaan en afvoer systemen, pallet geleidingen, robot cel afschermingen etc.

 

Installeren van robot cel

Het installeren van een robot cel wordt volledig door ons verzorgt om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Het is belangrijk dat alles exact op de juiste positie wordt geplaatst zoals in de 3D simulatie is getest zodat alle posities bereikbaar zijn voor de robot. 

Programmeren van robot cel

De robot software wordt volledig in eigen huis geschreven waardoor we de volledige regie hebben over de complete robot cel. Vaak wordt de software al van te voren geschreven zodat het in bedrijf stellen van de robot cel minder tijd in beslag neemt. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de bediening van de robot cel. Op een touchscreen wordt de status en eventuele fouten van de robot cel duidelijk weergegeven zodat de bediending zo simpel mogelijk wordt gemaakt. Uiteraard wordt er goed gekeken naar de wensen van de klant omtrent de bediening van de robot cel. 

Onderhoud en training

Wij kunnen de onderhoud van de robots binnen uw bedrijf verzorgen. Ook het verzorgen van trainingen aan operators of technische dienst behoort tot de mogelijkheid.

Neem contact met ons op

Hans Huigsloot
+31 6 29 57 48 37

Wessel Huigsloot
+31 6 46 41 41 58

nl_NL